Menü
Hírek
Programok
Kölcsey Kör
Interjúk
Keresztény Élet
Archívum
Keresztény Élet

Képviselők


Nemzeti Fórum országgyûlési képviselõi

(kattintson)

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért


Média
partnereink

Szövetségesek

Képviselõk

Szövetségesek

Szövetségesek

Képviselõk

Szövetségesek

Szövetségesek

2021. május 16. vasárnap
Történet | Képviselõk | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
Kovács KOKO István a Kölcsey Körben
2017. március 24.

Kovács „KOKO" István olimpiai és profi világbajnok boxolót látta vendégül a Kölcsey Kör kecskeméti tagozata csütörtökön este. A pódium-beszélgetésen mindenki bátran kérdezhetett, és nem egy titokra is fény derült a sportoló életével kapcsolatban.

- Bevallom õszintén a keresztszemes hímzéssel is megpróbálkoztam. Abban azért jó voltam, de éreztem, hogy ez nem lehet egy életcél - mondta Kovács „KOKO" István olimpiai és profi világbajnok boxoló a Kölcsey Kör vendégeként.

- Igenis érdemes küzdeni, igenis érdemes célokat kitûzni az embernek maga elé. Nincs lehetetlen. Mindent, de mindent meg lehet valósítani. Az én példám is mutatja, a szlogenem is az, hogy „Olyannak lenni, mint bárki más, olyat tenni, mint senki más!". Tényleg ez történt velem, és ennek a történetnek én aktív részese voltam. Én alakítottam. Minden, ami történik velem, abban nekem súlyos szerepem van - emelte ki az egykori bokszoló.

Kovács KOKO István a Kölcsey Körben

Kovács Istvánt egy egész ország boxolóként ismerte meg. Az egykori élsportoló ma már sportdiplomáciai feladatokat is ellát. A jövõben pedig nem csak a profi öklözõknek, de az amatõröknek is szeretne segíteni. Alapvetõen nehéz azonban megmondani ma már, hogy pontosan ki is „KOKO".

- Még mindig aktív élsportoló vagyok. De úgy összességében számomra is megfoghatatlan, hogy mivel foglalkozom, vagy mit csinálok, mert a média tevékenységem is hiszen az M4 Sport-on, az Ozone Network-ön vagy a Prestige Sport magazinba rendszeresen megjelenek és dolgozok. Emellett az üzleti életben is vannak érdekeltségeim - hangsúlyozta az olimpiai és profi világbajnok boxoló

A kecskeméti Kölcsey Kör ismét jól választott. Érdekes beszélgetõpartnert sikerült meghívnia 27. alkalommal is a lelkes szervezõ gárdának. A vendégek szervezésében Lezsák Sándor a Nemzeti fórum elnöke, a Magyar Országgyûlés alelnöke nyújt komoly támogatást, így nem véletlen, hogy 27. alkalommal is egy igazi klasszis látogatott el Kecskemétre.

keol.hu

További fotóink ide kattintva megtekinthetõk a képtárban

 

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
A gördeszkás pap Lakiteleken
2019. február 12.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Kölcsey Kör: Új arcok, régi harcok

Budapest, Polgárok Háza

2019. február 20. 18 óra

A Hit pajzsa díj átadása

Budapest, Jezsuita Rend Párbeszéd Háza
2019. február 23.

Kölcsey Kör: Az Európai Unió jelene és jövõje

Kecskemét, Kocsis Pál iskola
2019. január 17. 18.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


Lakitelek Népfõiskola

Szövetségesek

Szövetségesek

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Szövetségesek


Webmester :: © Nemzeti Fórum :: Oldaltérkép